LITÉ PODLAHY PO CELÁ CR


Realizujeme provedení anhydritových, cementových litých podlah, podlahového topení vodního i elektrického vcetne izolací tepelných a krocejových po celé republice. Novinka - nabízíme také dorucení elektrokotle, nebo tepelného cerpadla vcetne pripojení do el. síte a napojení do topné soustavy. Pokládku finální krytiny, dlažby, plovoucí podlahy, vinylu + samonivelacní sterku. Anhydritové podlahy zustávají technicky nejvyspelejší generaci podlahové hmoty. Mají velkou pevnost v tahu za ohybu, kterou klasickým poterovým betonem nikdy nedocílíte. Díky svým vlastnostem se nejcasteji používají pro podlahy s podlahovým topením, kde bezchybne obklopí trubky podlahového vytápení, nebo kabely el. podlahového vytápení. Dále se anhydrit používá pro podlahy s tepelnou izolací bez podlahového vytápení, nebo i pro vyrovnání aktuální podlahy. Vyniká svou pevností a tepelnou vodivostí, kde zdaleka predcí betonovou podlahu. Anhydritová podlaha se aplikuje s rovinností 2mm/2m. Díky své pevnosti v tahu za ohybu není treba ji aplikovat v takové tlouštce jako betonová podlaha, tudíž se tolik nemusí zatežovat stropy, ci konstrukce objektu. Kompletní skladba podlahy se skládá: izolace, nebo izolace v patre + elektrické podlahové topení, nebo vodní podlahové topení + Anhydrit. Nabídku anhydritové podlahy Vám rádi pripravíme po vyplnení formuláre na webu: http://www.anhydrit-podlaha.cz Nebo nás kontaktuje pomocí: Emailu: info@anhydrit-podlaha.cz Telefonu: +420 777 01 37 68. Provádíme: - realizace anhydritových litých podlah - realizace cementových litých podlah - dodání a pokládku tepelné a krocejové izolace: polystyren, vata, penobeton - dodání + montáž podlahového topení, jak vodního tak i elektrického - kompletní skladba podlahy = izolace, podlahové topení, anhydrit se zárukou na dodaný materiál 5 let - dodání elektrokotle, ci tepelného cerpadla vcetne pripojení do el. síte a napojení do topné soustavy - Pokládku finální krytiny, dlažby, plovoucí podlahy, vinylu + samonivelacní sterku. Zakázky zhotovujeme po celé CR.
Lité podlahy po celá CR

Telefonní číslo v případě zájmu volejte 777013768
www odkaz bližší informace na http://www.anhydrit-podlaha.cz
Kontakt na SKYPE podán 07/11/2023 kategorie Ostatní - doplnky  region Celá CR

ODPOVĚDĚT
Lité podlahy po celá CR
Lité podlahy po celá CR
Lité podlahy po celá CR

Právě prohlížíte rubriku Lité podlahy po celá CR - prodávám, nabízím (Celá CR) inzerce zdarma, bazar - prodej c.72769. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.
ATAKT.CZ - Metalové oblečení | ATAKT.SK - Metalové oblečenie | Boty STEEL | Boty / Glády | Metalová trička | Nášivky | Nášivky na bundu | Kšiltovky, čepice | Motorkářská trička