ZAKRSLÍ BERÁNCI MINILOP S VP


Chovatelská stanice nabízí krásná, vymazlená mládátka zakrslého mini beránka (MINILOP) s výpisem predku VP a rodným listem (birth certificate). Váhove nejmenší beránek, rodice našich mládátek mají v dospelosti do 1,3 kg MAX. Predci import z Velké Británie (UK) a Nemecka (DE). Plemeno typické malým, zakrslým vzrustem, kompaktní stavbou tela, kulatou hlavickou, s hustou a jemnou srstí plyšové hracky. Stárí králícku je 8 týdnu. Fotogalerie všech mládátek (cca 10 ks mládátek) se zobrazí po otevrení následujícího odkazu: https://zakrslikralicci4.webnode.cz/zakrsliberanciminilop/ Rezervace pouhým zamluvením. Ceny vetšiny 1000 Kc, siam zbarvení 2000 Kc. Jsou chované uvnitr v dome, krotke, mazlive, zvykle na ruku, nošení, na pravidelný kontakt s clovekem i detmi. Vymazlené od detí. Jsou naucená používat králicí wc a pít z kulickové napájecky. Pravidelne preventivne prolécována proti kokcidioze. Dostanou do nového domova výpis predku + rodný list, balícek krmení do zacátku, novým majitelum nabízíme chovatelský servis, pridáváme písemné rady do zacátku. ODBER je možný pouze osobní u nás. Zvírecí dopravou nezasíláme. Volejte a pište SMS na tel.císlo 774 056 727 kdykoliv. Platí do smazání.
1000,- Kč
Zakrslí beránci Minilop s VP

Telefonní číslo v případě zájmu volejte 774056727
www odkaz bližší informace na https://zakrslikralicci4.webnode.cz/zakrsliberanciminilop/
Kontakt na SKYPE podán 19/09/2022 kategorie Hlodavci  region Olomouc

ODPOVĚDĚT
Zakrslí beránci Minilop s VP
Zakrslí beránci Minilop s VP
Zakrslí beránci Minilop s VP
Zakrslí beránci Minilop s VP
Zakrslí beránci Minilop s VP
Zakrslí beránci Minilop s VP

Právě prohlížíte rubriku Zakrslí beránci Minilop s VP - prodávám, nabízím (Olomouc) inzerce zdarma, bazar - prodej c.61841. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.
ATAKT.CZ - Metalové oblečení | ATAKT.SK - Metalové oblečenie | Boty STEEL | Boty / Glády | Metalová trička | Nášivky | Nášivky na bundu | Kšiltovky, čepice | Motorkářská trička